Palvelut

Tupahoiva on koti 16 muistisairaalle.  Ympäristömme on turvallinen paikka asua ja elää. Toimintamme lähtee asukkaidemme tarpeista ja toiveista. Meillä jokainen on oman elämänsä päähenkilö. Huomioimme yksilölliset tarpeet ja toiveet. Meille jokaisen tarina on tärkeä ja ammennamme sitä hoivatyössämme. Päivärytmi seuraa asukkaiden rytmiä emmekä ajoita toimintoja kellon mukaan. Päivärytmimme on joustava ja talon omia rutiineita on mahdollisimman vähän. Uskomme, että aktiivisuus tuo virkeyttä ja auttaa osaltaan muistisairaan arkea. Tuemme omaisia sekä jaamme heille tietoa muistisairauksien mukanaan tuomista muutoksista. Henkilökunnan ammattitaito ja asenne mahdollistavat ajanmukaisen hoivan. Olemme Suomen muistiasiantuntijat ry:n ja Terveys- ja Sosiaalialan Yrittäjät TESO ry:n jäsen.

Asuminen

Tarjoamme muistisairaille turvallisen ja yksilöllisen kodin. Jokaisella asukkaallamme on oma huone, joka on sisustettu henkilökohtaisilla tavaroilla. Huoneissa on omat WC- ja suihkutilat. Yhteisiä tiloja ovat olohuone, ruokailutila, keittiö sekä sauna.  Olohuoneessa viihdytään yhdessä, sillä sosiaalisuus pitää asukkaidemme mielen virkeänä. Se on koko kotimme sydän. Siellä laulu raikaa ja musiikki soi. Välillä sormet tapailevat pianon koskettimia ja saamme nauttia päiväkonserteista. Joskus taas pistämme pystyyn päivätanssit. Esteettisyys ja turvallisuus on huomioitu kaikissa tiloissamme.

Arvot

Yksilöllisyys: Ihmiset ovat erilaisia ja tunne siitä välittyy jokaiselle – joka päivä.

Kodikkuus: Meillä vallitsee kiireetön ja rauhallinen tunnelma.

Ei kodinomainen – vaan koti, jossa kaikilla on hyvä elää.

Välittäminen: Olemme rinnalla kulkijoita jokaisen ihmisen  ainutlaatuisessa elämässä. Meillä et jää yksin.

Visiomme

Tupahoivassa tarjoamme parhaan mahdollisen elämän ja kodin muistisairaille jokaisen omat voimavarat, toiveet ja tarpeet huomioiden.

Tupahoiva on paras mahdollinen luovuutta ja asennetta arvostava työpaikka alansa parhaille ammattilaisille Sastamalassa.